perdele copii

Perdele copii

Perdele copii in Bucuresti si oriunde in tara

      Folositi perdele si draperii de copii din colectiile pe care le gasiti la CASA DECOR M&G pentru a crea o atmosfera magica, colorata, cu imprimeuri creative si materiale deosebite.

Sunteti dornici sa vadeti zambetul copilului cand intra in camera lui?

V-am pregatit colectii care sa-l inveseleasca de fiecare data cand le priveste, cu personaje si imprimeuri din desene animate sau din lumea minunata a povestilor, culori vesele care vor asigura un mediu propice dezvoltarii copilului si ii vor stimula imaginatia.

Folositi o perdea cu buline, cu modele vii intr-o camera relaxanta ….sa facem o printesa sau un print  sa traiasca in basmul lor fericiti si plini de energie. Bucuria lor sa ne improspateze fiecare zi cu un zambet minunat al copilului nostru.

Amenajarea potrivita varstei si luminozitatea sunt extrem de importante pentru alegerea perdelei. Camera copilului este locul din casa unde acesta creste, se dezvolta, unde se joaca si unde isi face temele. Perdelele de copii sunt decorative, dar in acelasi timp au rolul de a pastra camera intunecata, pentru acele momente din zi cand copilul doarme.

In ce priveste siguranta este foarte importanta si trebuie stabilita in acest sens lungimea perdelelor in functie de varsta copilului (cei mici incearca sa se urce sau sa traga de ea) si verificata din timp rezistenta galeriei, a sistemului de prindere.

Va invitam sa “Decoram impreuna!” camera copilului tau, cu perdele, draperii, galerii, accesorii de prindere, lenjerii, cuverturi, tapet, obiecte decorative si mobiier din Italia, alese cu atentie, implicare si profesionalism din  colectiile special create pentru copii de renumiti producatori.

Sa inceapa povestea din camera copilului tau!

CASA DECOR M&G este aproape de dumneavoastra, cu mult drag si amabilitate, in fiecare zi, oriunde v-ati afla !