perdele moderne

Perdele moderne

Perdele moderne

Perdele si draperii cu design-uri si nuante rezervate in spiritul simplitatii, materiale creative cu motive moderne si combinatii cromatice inedite, cu imprimeuri grafice abstracte sau geometrice, colectii inspirate din natura , fluturiste sau minimaliste sunt variante propuse de echipa CASA DECOR M&G pentru un spatiu modern.

Va oferim o gama variata de perdele si draperii moderne de la cele mai fine, rafinate si pretioase , respectiv matasea naturala, bumbacul, inul pana la variante de perdele si draperii moderne usor de intretinut si economice precum: poliesterul, organza, acrilicul.

Decorarea ferestrei personalizeaza stilul interiorului si ofera o oaza de intimitate, relaxare, caldura si armonie. Perdelele si draperiile sunt „ochii sufletului incaperii tale” completand decorul si determinand stilul de baza al spatiului. Prin fereastra, element de altfel architectural al casei, lumina naturala patrunde in camera. In functie de pozitionarea si aspectul ei specialistii recomanda : perdele transparente sau fluide pentru ferestrele frumoase si perdele, draperii mai pline, cu model cu ajutorul carora acoperim ferestre care nu arata perfect.

Tesaturile grele sunt potrivite in incaperi inalte, asortate cu perdele moi, dense, incretite in partea de sus cu pliuri tip „creion”sau “fagure”(rejansa incretita) care lasa faldurile sa cada aranjandu-se de la sine.

Perdele vaporoase, fluide se pot confectiona in diverse moduri, de la cute simple tip” creion”, “fagure” la cute care necesita un volum mai mare de material, respectiv “cuta dubla”, „cuta randunica”, „cuta petrecuta”.

CASA DECOR M&G este locul unde gasiti adevarata implicare personala in realizarea unei lucrari de exceptie, responsabilitate, pasiune pentru produsul frumos si realizat corect, profesionalism, seriozitate, promptitudine, eficienta, atentie la detalii.

Cu produse de calitate, interesante, elegante si rafinate, cu stil si rafinament, la cele mai corecte preturi, alaturi de parteneri seriosi, demni de incredere dorim sa ”Decoram impreuna!”cu perdele, draperii, tapiterii, cuverturi, tapet si mobilier din Italia, realizand in spatiul dumneavoastra o ambianta speciala si originala.

Decoram sau redecoram cu perdele, draperii, tapiterii, cuverturi, tapet si mobilier din Italia diversele spatii ale persoanelor fizice, colaboram cu propietari de pensiuni, restaurante, hoteluri, complexuri rezidentiale, designeri, decoratori,  arhitecti.

Perdelele sunt elemente de design care pot schimba radical o camera. Echipa noastra pregatita cu experienta si dedicata are in vedere in momentul consilierii conceperea unui tot unitar format din : perdele, draperii, tapet, covor , tapiterie; un aspect rotund , care sa nu deranjeze, sa placa indata ce intri in incapere.Culoarea si materialul perdelelor trebuie alese astfel incat sa permita luminii naturale sa patrunda in incapere. Cu cat sunt mai fluide si mai transparente cu atat camera devine mai calda.

CASA DECOR M&G este aproape de dumneavoastra, cu mult drag si amabilitate, in fiecare zi, oriunde v-ati afla!