Produse

Produse

PRODUSE CASA DECOR M&G

Pedelele si draperiile au cucerit din timpurile stravechi interioarele spatiilor prin confortul de intimidate oferit si rolul decorativ. Imaginea bogata a interiorului este datorata materialelor din abundenta, a texturilor deosebite, a modelelor de prindere si decorare, sub forma de volane, drape, baldachine.

CASA DECOR M&G va ofera o gama variata de produse, perdele moderne, perdele clasice, perdele destinate locuintei, pentru birouri, restaurante, hoteluri, sali de conferinta, perdele pentru camera copiilor, perdele de bucatarie, perdele de lux sau perdele economice.

CASA DECOR M&G va ofera o gama complete de produse : GALERII , SINE, SISTEME, SISTEME MOTORIZATE, PANOURI JAPONEZE pentru ca tesaturile alese sa arate impecabile la geam, sa fie functionale si estetice. Sistemele de prindere pentru perdele si draperii au un rol important chiar daca in unele situatii acestea nu sunt la vedere, fiind incastrate in nise pentru mascarea acestora.

CASA DECOR M&G va recomanda produse SINE FLEXIBILE DIN ALUMINIU, care se pot adapta tuturor tipurilor de ferestre: semicerc, bovindou, arcada sau drept.

Pentru aceste situatii exista si varianta de produse GALERII ROTUNDE CLASICE pe care o importam. Acestea se pot ajusta dupa fereastra si sunt disponibile intr-o gama variata de culori si ornamente /capete.

Pentru clientii care doresc o solutie noua , moderna si flexibila de modelare a luminii ce patrunde in spatiu, un stil aparte, de inspiratie asiatica, simplu, dar de bun gust, CASA DECOR M&G va sta la dispozitie cu confectionarea de PANOURI JAPONEZE. In acelasi timp acestea pot fi folosite cu succes si pentru separarea, intimizarea sau delimitarea spatiilor, apelati cu incredere la produse disponibile pe site.

RULOURI TEXTILE INTERIOARE-simplitate si stil. Oferim o paleta larga de materiale transparente, translucente, opace/ black- out, in zeci de culori si modele, pentru asortarea perfecta cu tesatura si tamplaria. Panourile textile interioare reprezinta varianta comoda si ieftina de protectie impotriva luminii puternice si a privirilor indiscrete.

SISTEM  ZEBRA- o solutie noua, o inovatie recent aparuta pe piata sistemelor de protectie solara si decorare a ferestrelor, eleganta, moderna, cu un aspect delicat, dar surprinzator de puternic. Materialul are dungi orizontale opace care alterneaza cu dungi orizontale transparente. Aceasta caracteristica permite controlul luminii fara sa fie nevoie sa ridicam sistemul. Prin actionarea sistemului (care poate fi manual sau electric) dungile transparente se suprapun si lumina poate sa patrunda in incapere. Cand dungile transparente se suprapun peste cele opace lumina este obturata si nu mai patrunde in incapere.

SISTEM CAPRICE, IRIS, SILUET, PICASSO-sisteme moderne,  cu bucle textile de protectie solara si decorare a ferestrelor.

Pentru persoanele care prefer materialele naturale, in ce priveste amenajarea spatiilor, pentru interioare de lux oferim posibilitatea de achizitionare a  JALUZELELOR ORIZONTALE DIN LEMN.

JALUZELE DIN METAL pentru o curatare simpla si rapida, un stil modern si elegant.

JALUZELE VERTICALE DIN TEXTIL cu posibilitate de adaptare pentru orice tip de spatiu, recomandat inclusiv pentru ferestre in forma de trapez, pentru montaj pe plan inclinat. Prezinta posibilitatea de combinare a lamelelor textile de diferite culori si texturi pe aceeasi sina; de inlocuire a lamelelor textile patate, deteriorate sau a tuturor lamelelor pentru redecorarea spatiului.

JALUZELE VERTICALE DIN PVC reprezinta o alternativa la jaluzelele clasice din textile, recomandate in special pentru clinici, spitale, cabinet medicale, sali de asteptare in care se fumeaza, sali de mese, bucatarii, balcoane, terase (poate fi usor dezinfectat). Sunt usor de intretinut, nu se sifoneaza, durabilitate ridicata.

O gama variata de produse, actualizata de TAPET poate fi gasita la CASA DECOR &G. Sunt prezente produse cu texturi, nuante, motive si stiluri potrivite pentru orice tendinta de amenajare.

TAPITERII, care prin culoare, model, textura vor aduce prospetime, eleganta si inovatie  in casele dumneavoastre.

Pentru un plus de originalitate si rafinament propunem variante de ACCESORII TEXTILE : ciucuri, pasmanterii, pernute decorative.

 Va invitam, cu drag, sa va rasfatati in LENJERII din bumbac % si CUVERTURI, modele si dimensiuni diferite, CASA DECOR M&G confectionand si variante la comanda.

Aducem un plus de culoare, bucurie cu diverse OBIECTE DECORATIVE, utile pentru tine si casa ta.

Suntem pregatiti cu cataloage si mostre ce apartin producatorilor din Italia,  pentru alegerea MOBILIERULUI dumneavoastra. Oferim: consiliere, masuratori la locatie , proiectare  3 CAD, montaj , transport si asistenta tehnica.

CASA DECOR M&G  urmareste cu mult interes liniile de trend internationale si ultimile tendinte in domeniul mobilierului si a decoratiunilor interioare pentru satisfacerea nevoilor clientilor cu produse de calitate, la cele mai bune preturi.

Suntem dedicati acestui concept, credem in el si oferim tuturor clientilor atentia si implicarea noastra pentru a satisface toate dorintele si exigentele lor.

Proiectam si realizam impreuna interioare functionale si estetice, atat in varianta clasica cat si moderna cu produse la un pret corect.