Istoric Casa Decor M&G

Istoric

Istoric companie

Despre CASA DECOR M&G

Dupa circa 15  ani de experienta in domeniul decoratiunilor interioare ( perdele, draperii, tapet, mobilier Italia), cu rezultate apreciate de toti clientii si colegii nostrii, in anul 2013 ne-am horatat , respectiv eu – Mihaela si George Iacob sa deschidem o afacere mica de familie, de care sa ne bucuram si pe care sa o transformam intr-un business real cat mai curand.

Numele este CASA DECOR M&G.

Acesta este locul unde gasiti adevarata implicare personala in realizarea unei lucrari de exceptie, responsabilitate, pasiune pentru produsul frumos si realizat corect, profesionalism, seriozitate, promptitudine, eficienta, atentie la detalii.

Cu produse de calitate, interesante, elegante si rafinate, cu stil si rafinament, la cele mai corecte preturi, alaturi de parteneri seriosi, demni de incredere dorim sa ” Decoram impreuna! ” spatiul dumneavoastra caracterizat prin: confort, relaxare, armonie, ambianta speciala si personalitate.

CASA DECOR M&G este aproape de dumneavoastra, cu mult drag si amabilitate, in fiecare zi, oriunde v-ati afla !

Decoram sau redecoram diversele spatii ale persoanelor fizice, colaboram cu propietari de pensiuni, restaurante, hoteluri, complexuri rezidentiale, designeri, decoratori,  arhitecti.

Oferim solutii complete.

Propunem cel mai corect pret al produsului  si evitam costurile suplimentare cu inchirierea unui showroom de lux. In acest context va asteptam cu multa placere, intr-un spatiu cald, primitor, o atmosfera relaxata la o cafea si la un pipait de materiale.

Ajungem la locatia dumneavoastra gratuit pentru comanda ferma, cu mostre, cataloage unde  concretizam o alegere exacta a materialelor, a tapetului sau a finisajelor pentru mobilier in functie de culoarea peretilor, a pardoselei, de stilul incaperii, a diferitelor finisaje folosite etc.

Masuratori cu precizie si consiliere la locatia dumneavoastra in prezenta unui designer.

Proiectare 3 CAD pentru comanda ferma de mobilier.

Confectionare, executie impecabila,rapiditate si profesionalism.

Montaj , servicii de cea mai buna calitate, cu maxima responsabilitate si atentie.

             Credem foarte tare in acest concept!