Galerii

Galerii

Galerii

CASA DECOR M&G va ofera o gama completa de : GALERII, SINE, SISTEME MODERNE DE PRINDERE, SISTEME MOTORIZATE, PANOURI JAPONEZE pentru ca tesaturile alese sa arate impecabile la geam, sa fie functionale si estetice.

In urma masuratorilor efectuate la locatia dumneavoastra, a discutiilor purtate pe tema sistemelor de prindere referitoare la dimensiuni, pozitionarea ferestrelor, aspectul final dorit, functionalitate, design, buget, CASA DECOR M&G propune varianta cea mai indicata de prindere.

Pentru un ambient elegant si rafinat recomandam prinderea perdelelor si draperiilor pe galerii.

Gama de galerii este foarte variata : din lemn masiv (cu inele sau tip sina), metal (cu diametrul de 30, 25, 19, 16 mm), pexiglas, intr-o mare varietate de finisaje si culori, adaptabile atat stilului clasic cat si stilului modern.

Galeriile din lemn masiv se pot comanda simple sau duble, cu inele sau tip sina (cu intrand pentru culisarea calaretilor), cu forme diferite pentru capete: dreptunghiulare, rotunde sau dop pentru spatii tip intrand ori pentru un spatiu modern, de culori diferite : wenge, stejar, fag, cires, nuc sau lemn vopsit: alb, beige inchis/ deschis, gri, verde, galben, albastru, orange, roz, sand.

Galerii din metal, din alama sau inox, simple sau duble, cu teava rotunda neteda, striata sau twister, diametrul de 30, 25,19, 16 mm, cu inele teflonate in interior pentru protejarea galeriei in momentul culisarii inelului si a diminuarii zgomotului, cu diverse forme pentru capetele decorative si o mare diversitate coloristica: nichel lucios, nichel mat, auriu mat, lucios, auriu antichizat, albastru antichizat, roz, verde sau alb antichizat, alb, maron sau negru antichizat.

Incercati si o cu totul alta abordare in locul barelor rotunde folositi un profil de culisare plat, care imbina aspectul stilat cu tehnica excelenta.

Noile culori, modele aduc trendul actual al ferestrei dumneavoastra si se potrivesc ca accent cromatic la manere, corpuri de iluminat sau alte elemente montate in locatie.

CASA DECOR M&G este aproape de dumneavoastra, cu galerii de calitate, cu mult drag si amabilitate, in fiecare zi, oriunde v-ati afla, in orice regiune a tarii !