perdele clasice

Perdele clasice

Perdele clasice

Clasicul inseamna eleganta, rafinament, un ambient nobil, pretios, incarcat de valoarea fiecarui lucru in parte.

Perdelele si draperiile clasice vor fi mereu la moda.

CASA DECOR M&G va ofera o gama variata de perdele si draperii clasice, tesaturi delicate sau complexe realizate de producatori renumiti,ce apartin diferitelor stiluri: baroc, romantic, art deco sau eclectic.

Decorarea ferestrei personalizeaza stilul interiorului si ofera o oaza de intimidate, relaxare, caldura si armonie. Perdelele si draperiile sunt „ochii sufletului incaperii tale” completand decorul si determinand stilul de baza al spatiului. Prin fereastra, element de altfel architectural al casei, lumina naturala patrunde in camera. In functie de pozitionarea si aspectul ei specialistii recomanda : perdele transparente sau fluide pentru ferestrele frumoase si perdele, draperii mai pline, cu model cu ajutorul carora acoperim ferestre care nu arata perfect.

Tesaturile grele sunt potrivite in incaperi inalte, asortate cu perdele moi, dense, incretite in partea de sus cu pliuri tip „creion”sau “fagure”(rejansa incretita) care lasa faldurile sa cada aranjandu-se de la sine.

Perdele vaporoase, fluide se pot confectiona in diverse moduri, de la cute simple tip” creion”, “fagure”, la modele care necesita un volum mai mare de material, respectiv “cuta dubla”, „cuta randunica”, „cuta petrecuta”.

CASA DECOR M&G  este locul unde gasiti adevarata implicare personala in realizarea unei lucrari de exceptie, responsabilitate, pasiune pentru produsul frumos si realizat corect, profesionalism, seriozitate, promptitudine, eficienta, atentie la detalii.

Cu produse de calitate, interesante, elegante si rafinate, cu stil si rafinament, la cele mai corecte preturi, alaturi de parteneri seriosi, demni de incredere dorim sa ”Decoram impreuna!”cu perdele, draperii, tapiterii, cuverturi, tapet si mobilier din Italia, realizand un ambianta speciala si originala pentru spatiul dumneavoastra.

Decoram sau redecoram cu perdele, draperii, tapiterii, cuverturi, tapet si mobilier din Italia diversele spatii ale persoanelor fizice, colaboram cu propietari de pensiuni, restaurante, hoteluri, complexuri rezidentiale, designeri, decoratori,  arhitecti.

CASA DECOR M&G este aproape de dumneavoastra, cu mult drag si amabilitate, in fiecare zi, oriunde v-ati afla!