Panouri japoneze

Panouri japoneze

Panouri japoneze Casa Decor M&G

CASA DECOR M&G va ofera o gama completa de : GALERII , SINE,SISTEME MODERNE DE PRINDERE, SISTEME MOTORIZATE, PANOURI JAPONEZE pentru ca tesaturile alese sa arate impecabile la geam, sa fie functionale si estetice.

In urma masuratorilor efectuate la locatia dumneavoastra, a discutiilor purtate pe tema sistemelor de prindere referitoare la dimensiuni, pozitionarea ferestrelor, aspectul final dorit, functionalitate, design, buget, CASA DECOR M&G propune varianta cea mai indicata de prindere.

Panouri japoneze – Sistemul japonez , modalitatea inovativa de prindere, compusa din galerie si material, care monteaza perdelele intinse pe doua bare metalice introduse in perdea in partea de sus, respectiv in partea inferioara. Deschiderea sistemului se realizeaza lateral sau central.

Din punct de vedere constructiv sunt panouri verticale din material textil, ce se culiseaza pe un sistem de sine paralele.

Pot fi folosite cu succes pentru delimitarea sau inchiderea spatiilor.

Inspirate din sistemele de panouri mobile realizate din bambus si hartie ce compartimenteaza casele traditionale in Japonia, sistemul japonez de panouri este alegerea perfecta pentru suprafetele de dimensiuni mari.

Un produs spectaculos, efegant, rafinat si functional, daca vom face alegerile inspirate, in ceea ce priveste culoarea, nivelul de transparenta, designul si modelul materialului.

Va invitam sa alegem impreuna materiale de cea mai buna calitate, cu desing in trend, la pret corect.

CASA DECOR M&G este aproape de dumneavoastra, cu mult drag si amabilitate, in fiecare zi, oriunde v-ati afla, in orice regiune a tarii !