Sine

Sine

CASA DECOR M&G va ofera o gama completa de : GALERII , SINE,SISTEME MODERNE DE PRINDERE, SISTEME MOTORIZATE, PANOURI JAPONEZE pentru ca tesaturile alese sa arate impecabile la geam, sa fie functionale si estetice.

In urma masuratorilor efectuate la locatia dumneavoastra, a discutiilor purtate pe tema sistemelor de prindere referitoare la dimensiuni, pozitionarea ferestrelor, aspectul final dorit, functionalitate, design, buget, CASA DECOR M&G propune varianta cea mai indicata de prindere.

Gama economica de prindere este sina din PVC cu 1, 2 sau 3 canale, aparenta , incastrata intr-o nisa sau ascunsa de un mascator. Mascatorul poate sa fie din plastic alb sau colorat, dar si realizat din materialul de draperie sau perdea, sub diverse forme, respectiv tip drapa, volan sau drept, situatie care da o nota eleganta unui produs accesibil financiar.

Sina din profil PVC, cu 1 canal cu lant de tractiune, este sistemul caracterizat prin comoditate, montaj si intretinere usoara, indicat pentru orice spatiu.

Pentru rezistenta, durabilitate si pastrarea unui alb curat in timp, CASA DECOR M&G recomanda sina din aluminiu cu 1,2 sau 3 canale, de culoare alba sau vopsita in camp electrostatic in diverse culori, aparenta, incastrata sau ascunsa de un mascator realizat sub diferite forme din materialul de draperie sau perdea.

O gama deosebita, eleganta si rafinata, indicata stilului clasic, rustic, colonial, neoclasic, dar si unui design eclectic sau modern, la un pret accesibil este sina din lemn masiv, realizata in diverse culori, respectiv galerii cu intrand de sina cu diverse terminatii.

Sistemele moderne, de tipul: sistem roman, step by step, step by step cu pliuri dublate fixe, sistem balon, sunt perfect ascunse si incanta privirea cu imaginea materialului folosit si a modului de confectionare.

CASA DECOR M&G va recomanda SINE FLEXIBILE DIN ALUMINIU, care se pot adapta tuturor tipurilor de ferestre: semicerc, bovindou, arcada sau drept.

Pentru aceste situatii exista si varianta de GALERII ROTUNDE CLASICE pe care o importam. Acestea se pot ajusta dupa fereastra si sunt disponibile intr-o gama variata de culori si ornamente /capete.

SINA ROLA FLEXIBILA TOSO (din Japonia) este o varianta deosebita prin calitatea produsului  si accesoriile folosite pentru montajul acesteia: magneti care apropie materialul la maxim fie de capatul sinei (magneti laterali), fie central (magneti centrali), carucioare silentioase , care culiseaza perfect in vederea manipularii  materialelor, capetele care inchid traseul de sina.

CASA DECOR M&G este aproape de dumneavoastra, cu mult drag si amabilitate, in fiecare zi, oriunde v-ati afla, in orice regiune a tarii cu produse : sine !