Perdele si draperii

dormitor 2dormitor 1clasic 5clasic 4clasic 1camera copil 1avangard 2
avangard 3avangard 4avangardPerdele si draperii

Decorarea ferestrei personalizeaza stilul interiorului si ofera o oaza de intimitate, relaxare, caldura si armonie. Perdele si draperii sunt „ochii sufletului incaperii tale” completand decorul si determinand stilul de baza al spatiului. Prin fereastra, element de altfel architectural al casei, lumina naturala patrunde in camera. In functie de pozitionarea si aspectul ei specialistii recomanda : perdele transparente sau fluide pentru ferestrele frumoase si perdele, draperii mai pline, cu model cu ajutorul carora acoperim ferestre care nu arata perfect.

Tesaturile grele pentru perdele si draperii sunt potrivite in incaperi inalte, asortate cu perdele moi, dense, incretite in partea de sus cu pliuri tip „creion”sau “fagure”(rejansa incretita) care lasa faldurile sa cada aranjandu-se de la sine.

Perdele vaporoase, fluide se pot confectiona in diverse moduri, de la cute simple tip” creion”, “figure”, “cuta dubla”sau :cuta petrecuta”.

CASA DECOR M&G  este locul unde gasiti adevarata implicare personala in realizarea unei lucrari de exceptie, responsabilitate, pasiune pentru produsul frumos si realizat corect, profesionalism, seriozitate, promptitudine, eficienta, atentie la detalii pentru produsele perdele si draperii.

Cu perdele si draperii de calitate, interesante, elegante si rafinate, cu stil si rafinament, la cele mai corecte preturi, alaturi de parteneri seriosi, demni de incredere dorim sa ”Decoram impreuna!”cu perdele, draperii, tapiterii, cuverturi, tapet si mobilier din Italia spatiul dumneavoastra pentru o ambianta speciala si originalitate.

Decoram sau redecoram cu perdele, draperii, tapiterii, cuverturi, tapet si mobilier din Italia diversele spatii ale persoanelor fizice, colaboram cu propietari de pensiuni, restaurante, hoteluri, complexuri rezidentiale, designeri, decoratori,  arhitecti.

Perdele si draperii sunt elemente de design care pot schimba radical o camera. Echipa noastra pregatita cu experienta si dedicata are in vedere in momentul consilierii conceperea unui tot unitar format din : perdele, draperii, tapet, covor , tapiterie; un aspect rotund , care sa nu deranjeze, sa placa indata ce intri in incapere.Culoarea si materialul perdelelor trebuie alese astfel incat sa permita luminii natural sa patrunda in incapere. Cu cat sunt mai fluide si mai transparente cu atat camera va devine mai calda.

Culorile pot fi impartite in tonuri calde si reci. Rosu, galben ocru, teracota, verde olive sunt exemple de culori calde, recomandate pentru o atmosfera intima, primitoare , in special in zonele intens utilizate cum ar fi bucataria, livingul.

Albastru , verde si violet sunt culori reci, ideale pentru stimularea unei atmosfere proaspata pentru incaperi precum este baia. Contrastele au rezultate spectaculoase; un rosu intens ca un contrast direct si perdele florale de culoare albastru deschis pot fi utilizate intr-un dormitor; sau o tapiterie cu o o banda bej cu imprimeu asortata cu o perdea rosie intr-un dinning.

In plus fata de cald si rece, culorile neutre joaca un rol important, de la alb , crem si bej la maro si negru. Ele pot fi folosite singure sau in combinatii mai calde sau mai reci. Aceste nuante sunt adevarate puncte de odihna pentru ochi si compenseaza celelalte culori sau neutralizeaza culorile puternice. Daca acoperim ferestrele cu perdele si draperii in culori neutre trebuie sa dam accente in camera prin pernute de decor cu imprimeuri colorate in functie de tendintele modei sau de stil.

Daca incaperea pe care vrem sa o decoram cu perdele si draperii este mai incarcata, perdelele vor avea un aspect mai simplu. Ne putem juca, in acest caz, cu diferite materiale pentru draperii, care dau eleganta si rafinametul incaperii.

CASA DECOR M&G este aproape de dumneavoastra cu perdele si draperii, cu mult drag si amabilitate, in fiecare zi, oriunde v-ati afla!