Tapet

  Tapetul este intotdeauna cea mai buna alegere si imprima unicitate unui interior.

   Secretul este sa alegem impreuna cu atentie modelul tapetului pentru realizarea unei combinatii perfecte intre tapet si restul decorului.

Tapetul are o mare capacitate de adaptare, destinat atat decorurilor clasice, dar si stilului modern sau avangard prin modele si combinatii indedite, nuante si diferite imprimeuri: motiv floral, tapet cu dungi, tapet care imita piatra, caramida, lemnul, betonul, tapet abstract, tapet clasic, tapet geometric, tapet tip modern, tapet uni, tapet textil, tapet care infatiseaza natura, tapet de lux, tapet vintage, tapet 3 D, tapet izolator sau din fibra de sticla.

Avantajele tapetului sunt: montajul tapetului este rapid; nu necesita pregatirea peretilor; schimbarea tapetului este simpla, fara mizerie; intretinerea tapetului este usoara si rezistenta in timp a tapetului este crescuta; tapetul este recomandat peretilor cu fisuri sau cu defecte; tapetul se potriveste oricarui stil; tapetul nu se umfla;  tapetul nu putrezeste, nu mucigaieste; tapetul ajuta la termo si fonoizolare;  tapetul este rezistent la loviri/foc/lumina puternica si anumite modele sunt greu inflamabile; tapetul coloreaza si da viata unei camera.

Casa Decor M&G va propune colectii de tapet cu destinatia: locuinta (living, dormitor, hol sau casa scarii, tapet pentru camera de tineret, pentru bucatarie sau pentru baie); tapet hotel; tapet restaurant; tapet baruri si cafenele; tapet club; tapet gradinite; tapet office; tapet spatii publice; tapet spatii comerciale; tapet cabinet medicale, pentru clinici private, spitale.

Ajungem la locatia dumneavoastra, in urma unei programari telefonice cu colectii noi, inedite, de cea mai buna calitate de la companii precum: Zambaiti Parati, Masureel, Rasch Tapeten, Rasch Textil, KT Exclusive, Kolizz-art, Texam, Khroma, Konrad  Hornschuch.

Sunteti architect sau designer? Sunteti pasionat de design interior? Va amenajati casa si cautati idei pentru a completa armonios decorul?

 

CASA DECOR M&G este aproape de dumneavoastra, cu mult drag si amabilitate, in fiecare zi, oriunde v-ati afla!

Rasfoiti paginile site-ului nostru, adresa noastra de facebook, contactati-ne telefonic, scrieti-ne pe e-mail!