Accesorii textile

  ARTICOLE TEXTILE

Casa Decor M&G va propune sa adaugam eleganta, stil, personalitate si unicitate decorului dumneavoastra cu ajutorul unor pernute decorative, a naproanelor sau fetelor de masa prin diverse aplicatii, broderii sau dantelarii, de o cromatica diversificata, modele si dimensiuni diferite; prin folosirea unei cuverturi, a unor huse pentru scaune sau folosind pentru prinderea draperiilor ciucuri si pe marginea acestora diverse metraje de pasmanterii.

          Ciucuri

Ciucurii  sunt accesorii textile, ornamente realizate dintr-o impletitura sau dintr-un manunchi de fire, cu care se impodobesc marginile unui covor , ale unei draperii sau se prind diverse materiale textile catre imbraca fereastra.

Ciucurii din matase, bumbac sau alte materiale, cu sau fara diverse ornamente din sticla, alama, piele sau lemn,  de diferite culori adauga un plus de stil, rafinament si personalitate draperiilor, pernelor decorative, covoarelor si diferitor articole textile realizate pentru decorul dumneavoastra.

Casa Decor M&G comercializeaza o gama diversificata de ciucuri de o foarte buna calitate , de diferite forme, dimensiuni si culori.

            Pasmanterii

CASA  DECOR M&G va sta la dispozitie cu deosebite modele de pasmanterii care va vor infrumuseta draperiile, tapiteriile, fetele de perna decorative, fetele de masa sau naproanele decorative.

Pasmanteriile dau o nota de eleganta, rafinament si personalitate spatiului dumneavoastra.

           Fete de masa si naproane

Pentru o cina intima, un dineu sau o seara linistita in familie cu fetele de masa si naproanele Casa Decor M&G puteti crea o atmosfera deosebita.

Casa Decor M&G este pregatita cu variante deosebite  de fete de masa si naproane din in cu broderii, din bumbac uni sau cu imprimeuri, din matase cu volan sau margine decupata, din saten uni sau cu aplicatii de organza, din tafta sau catifea, in vederea confectionarii fetelor de masa  si naproanelor pentru locuinta dumneavoastra, restaurant, cafenele, baruri, hoteluri, pensiuni.

Prin aranjarea cu atentie la detalii a mesei, chiar si cei mai pretentiosi clienti se vor simti rasfatati si incantati de bunul gust si rafinamentul alegerii dumneavoastra.

            Perne decorative

Schimbam rapid imaginea, look-ul si spiritul unui camere, fara a cheltui multi bani prin achizitionarea sau realizarea unor huse pentru pernele decorative. Inveselim sau dam o nota de eleganta, romantica sau optimista, retro, clasica ori  de stil urban incaperii.

Pernele decorative colorate, pufoase, cu modele si imprimeuri diferite, asortate cu culoarea abajururilor corpurilor de iluminat, a tapiteriei, a draperiilor, pernele decorative de podea, cu radacini in cultura asiatica creaza armonia si accentueaza intimitatea spatiului dumneavoastra.

CASA DECOR M&G este aproape de dumneavoastra, cu mult drag si amabilitate, in fiecare zi, oriunde v-ati afla!

Rasfoiti paginile site-ului nostru, adresa noastra de facebook, contactati-ne telefonic, scrieti-ne pe e-mail!