Sistem Iris

Sistem Iris

SISTEM IRIS

Sistem IRIS este un produs nou, modern, care datorita tesaturii din care este confectionat va permite sa controlati lumina ce intra in spatiul dumneavostra intr-un mod cu totul diferit fata de variantele existente pe piata pana in acest moment.

Materialul textil are benzi orizontale transparente care alterneaza cu benzi orizontale opace si datorita acestui tip de tesatura putem controla lumina fara sa ridicam roleta.

Cand materialul opac se pliaza si formeaza falduri ramane vizibila in cea mai mare parte banda transparenta si astfel lumina intra in incapere.

    Prin conceptual “Iris”incercam sa revolutionam idea de spatiul locuit creand o ambianta placuta.

Caseta din aluminiu este prezenta sa acopere sistemul Iris daca acesta se monteaza pe perete sau pe tavan. Tubul are diametrul de 25 mm si este recomandat pentru acoperirea suprafetelor mari.

Profilele folosite sunt din aluminiu si tesaturile pot fi : clasice, semitransparente, cu diverse insertii, modele, sau care imita culorile lemnului.

CASA DECOR M&G este aproape de dumneavoastra, cu mult drag si amabilitate, in fiecare zi, oriunde v-ati afla, in orice regiune a tarii!