Sistem Zebra

Sistem Zebra

SISTEM ZEBRA

Sistemul ZEBRA , respectiv „DAY AND NIGHT” este un produs nou, modern, cu profil din aluminiu, care datorita tesaturii din care este confectionat va permite sa controlati lumina ce intra in spatiul dumneavoastra cu ajutorul unor benzi orizontale transparente care alterneaza cu benzi orizontale opace.

Mecanismul Zebra poate fi actionat manual sau electric, cu motor si telecomanda.

Fara sa ridicam roleta, cand benzile transparente se suprapun, lumina patrunde in incapere, iar cand benzile transparente se suprapun peste cele opace, este oprita patrunderea luminii.

Pentru montalui sistemului pe fereastra fara gaurirea tamplariei acesteia, se foloseste tub cu diametrul de 16mm, cu console reglabile. In acest caz fereastra trebuie sa fie oscilobatanta, de latime maxim 1.6m.

Exista varianta cu caseta din aluminium de culoare alb sau ivoire, cand mecanismul se monteaza pe perete sau pe tavan, tubul are 25mm si este recomandat pentru acoperirea suprafetelor mari.

Mostrele de tesaturi  pot fi : clasice, semitransparente, cu diverse insertii, modele, sau care imita culorile lemnului.

CASA DECOR M&G este aproape de dumneavoastra, cu mult drag si amabilitate, in fiecare zi, oriunde v-ati afla, in orice regiune a tarii!