intrebari-si-raspunsuri

Intrebari si raspunsuri

Intrebari si raspunsuri

De unde provin materialele?

Materialele provin din Uniunea Europeana (Spania, Italia, Germania, Anglia) si Turcia.

Ce servicii asigura CASA DECOR M&G?

Ajungem la locatia dumneavoastra gratuit pentru comanda ferma, cu mostre, cataloage unde  concretizam o alegere exacta a materialelor, a tapetului sau a finisajelor pentru mobilier in functie de culoarea peretilor, a pardoselei, de stilul incaperii, a diferitelor finisaje folosite etc.

Masuratori cu precizie si consiliere la locatia dumneavoastra in prezenta unui designer.

Proiectare 3 CAD pentru comanda ferma de mobilier.

Confectionare, executie impecabila,rapiditate si profesionalism.

Montaj , servicii de cea mai buna calitate, cu maxima responsabilitate si atentie.

Care este termenul de livrare si montaj?

Inainte de ofertare intrebam furnizorii de existenta materialului in linia de productie.

Daca procedam in acest mod evitam incheierea contractului si incasarea unui avans in baza unei comenzi, care din pacate nu poate fi onorata sau prezinta intarzieri.

Termenul de livrare si montaj este cuprins intre 7 si 21de zile lucratoare de la plata avansului, daca materialul este in linia de fabricatie a furnizorului; altfel termenul de livrare si montaj se poate mari.

Care sunt conditiile de plata?

Comanda ferma inseamna avans de 50% din valoarea totala a contractului si 50% in momentul cand se realizeaza receptia finala a produselor si serviciilor pe baza facturii emise.

CASA DECOR M&G va livra marfa comandata de cumparator doar dupa dovada platii sale (in cazul platii cu numerar la casieria vanzatorului/ la locatie in ziua montajului) sau dupa intrarea sumei in contul vanzatorului (in cazul achitarii cu ordin de plata).

Daca livrarea si montajul se realizeaza in mai multe etape,  produsele montate se achita:

– integral inainte de momentul montajului daca se achita cu OP sau

– in ziua montajului daca se achita cash.

Cat costa manopera unei perdele sau draperii?

Costul manoperei cu rejansa incretita mata , de culoare alba, de H6cm este GRATUIT pentru comanda ferma.

In functie de complexitatea modelului, de volum, de tipul de cusatura, de rejansa folosita: transparenta, mata, cu latimi cuprinse intre 6 cm si 10 cm, costul manoperei este diferit.

Confectionati perdele, draperii si huse cu materialul clientului?

Da, confectionam cu materialul clientului, dar in functie de textura si pretiozitatea materialului, a volumului si a modelului de executie solicitat se percepe o taxa suplimentara pentru manopera. Aceste materiale nu beneficiaza de garantia oferita de Casa Decor M&G.

Realizati montajul sinelor si galeriilor care nu sunt comercializate de firma Casa Decor M&G?

Da, dupa verificarea din partea echipei noastre la fata locului asupra sistemelor de prindere raportate la pozitionarea ferestrelor Dvs. Costul montajului difera in functie de sistemul de prindere, cantitate, calitatea produselor ce urmeaza sa fie montate. Aceste montaje nu beneficiaza de garantia oferita de Casa Decor M&G.

De cat material am nevoie pentru confectionarea unei perdele sau draperii?

Dupa efectuarea masuratorii, in functie de tipul de tesatura (mai plin sau ceva mai vaporos), de modelul stabilit pentru confectionarea acestora (cute fixe sau rejansa incretita) se stabileste cantitatea si volumul necesar.Volumul optim pentru perdele si draperii este de 2 ori/2.5 ori (minim 1.5 ori, maxim de 3 ori).

Exista solutii de amenajare pentru ferestre atipice (de exemplu:arcade)?

Da. Recomandam masuratori si consiliere la fata locului pentru stabilirea de comun acord cu beneficiarul sistemul de prindere optim, functional si estetic.