Sisteme

Sisteme

SISTEME DE PRINDERE

CASA DECOR M&G va ofera o gama completa de : GALERII , SINE, SISTEME MODERNE DE PRINDERE, SISTEME MOTORIZATE, PANOURI JAPONEZE pentru ca tesaturile alese sa arate impecabile la geam, sa fie functionale si estetice.

In urma masuratorilor efectuate la locatia dumneavoastra, a discutiilor purtate pe tema sistemelor de prindere referitoare la dimensiuni, pozitionarea ferestrelor, aspectul final dorit, functionalitate, design, buget, CASA DECOR M&G propune varianta cea mai indicata de prindere.

Suspendarea perdelelor si draperiilor se poate face cu ajutorul sistemelor ascunse sau aparente, recomandate pentru living-uri, dormitoare, birouri, bucatarii si camere de copii.

Sina din profil PVC cu doua, trei sau patru canale flexibile, telescopice si cu lant de tractiune este modalitatea comoda, eficienta, usoara de montat si intretinut.

        Sistemele romane (Roman Shade) stabilesc o atmosfera placuta, eleganta si de bun gust in orice camera, indiferent de stilul adoptat: clasic sau modern. Materialul este intins la fereastra cu ajutorul unor tije circulare; in momentul actionarii faldurile se depoziteaza deasupra ferestrei. Storul permite acoperirea partiala a ferestrei prin simpla ridicare a acestuia; poate fi realizat dintr-un material semitransparent, intre perdea si draperie.

Sistemele venetiene sunt usor de manevrat si dau un aer rafinat, special spatiului. Gama de tesaturi este foarte variata.

Sistemele tip balon recomandate pentru stilul clasic si romantic. Faldurile sunt generoase, volumul de material folosit este de 2.5 ori fata de latimea geamului , gama de materiale recomandata este in special materialele uni.

Sistemul japonez , modalitatea inovativa de prindere, care monteaza perdelele intinse pe doua bare metalice introduse in perdea in partea de sus, respectiv in partea inferioara. Deschiderea sistemului se realizeaza lateral sau central. Pot fi folosite cu success pentru delimitarea sau inchiderea spatiilor.

Sistemul Step By Step– sistem modern de prindere perfect ascuns, care se recomanda suprafetelor vitrate mari.

CASA DECOR M&G este aproape de dumneavoastra, cu mult drag si amabilitate, in fiecare zi, oriunde v-ati afla, in orice regiune a tarii !